PRIJSLIJST WORKSHOP STIJL

Alle workshops zijn inclusief koffie/ thee, petitfour, lekkers en kleur- en/ of stijlkaartje.

  • NIEUW! Nu ook mogelijk vanaf 2 personen: € 54,00 p.p. (+ kleurcheck € 79,00 p.p.)
  • 3 personen € 44,00 p.p. (+ kleurcheck € 69,00 p.p.)
  • 4-6 personen € 37,00 p.p. (+ kleurcheck € 62,00 p.p.)
  • 7-9 personen € 34,00 p.p. (+ kleurcheck € 59,00 p.p.)
  • 10-12 personen € 32,50 p.p. (+ kleurcheck € 57,50 p.p.)
  • vanaf 13 personen € 29,95 p.p. (+ kleurcheck € 54,95 p.p.)
  • Vanaf 17 personen is het mogelijk een workshop op locatie te boeken

Tijdsindicatie: 1 uur voor 2 personen, 3 uur voor 8 personen

ONTVANGST MET KOFFIE/ THEE EN LEKKERS

De workshop wordt gegeven op onze sfeervolle zolder in Woudenberg. Jullie worden ontvangen met koffie/ thee en een lekkere petit-four. Ondertussen vertel ik het een en ander over wat stijl met je doet, wat je communiceert met kleding en hoe je je bewust kunt zijn van wat je uitstraalt. Als je wilt kan ik ook iets vertellen over bijbelse betekenis van kleuren. Geef dat even door bij het maken van een afspraak. Vervolgens krijgt iedere deelnemer een korte persoonlijke check van ongeveer 10 minuten à een kwartier.

KORT STIJLADVIES

Kies je voor een stijladvies? we gaan kijken waar je mooiste punt zit, hoe je dat kunt accentueren en waar je mogelijk minder blij mee bent, kunt camoufleren. Erg handig om te weten! bij stijl gaat het niet over maten, maar over verhoudingen. Wat is de verhouding van je schouders ten opzichte van je heupen en van je taille. Bij een van de 5 figuurtypes (zandloper, appel, peervormig, atletisch of recht) pas je het beste. Je krijgt te horen wat je beste modellen kleding zijn, je mooiste soort mouw, je beste halslijn. Heel handig om bij het shoppen in te zetten. Maar ook hierbij goed om te weten: iedereen is anders. Wil je alle details weten? zoals de lengte van je rok, de print van je kleding, je kapsel, bril, etc.? Dat krijg je te horen bij een uitgebreid stijladvies. Je krijgt bij het korte advies een kortingskaartje mee voor een uitgebreid stijladvies. Zie voor meer info ook: uitgebreid stijladvies.

AAN JOU DE KEUS

Leuk om te weten: je kunt – onafhankelijk van elkaar – kiezen voor een kleur- en/ of stijladvies. Wil je beide versies? dat kan tegen een meerprijs van 25 euro per persoon.

En altijd wordt er na afloop een groepsfoto gemaakt, die ik jullie toestuur na afloop. Alleen met jullie toestemming wordt deze gepubliceerd (bijvoorbeeld op facebook).