Over mij

Enthousiast, creatief, optimistisch en relationeel zijn woorden die mij het best omschrijven. Verbinding maken, het hart van de ander ontdekken, op zoek gaan naar dat wat iemands natuurlijke schoonheid versterkt. Dat is waar ik blij van word. Kleding is wat mij betreft een middel om een doel te bereiken.

"Je bent uniek, mooi gemaakt en niet te vergelijken met een ander. Prachtig als je innerlijk en je uiterlijk met elkaar in harmonie zijn."

Ik woon in Woudenberg, ben geboren in 1978 te Driebergen en ben getrouwd met Steven. Het grootste deel van de week werk ik als kleur- en stijladviseur. Daarnaast ben ik coach en presenteer ik bij de RO diverse programma’s. In mijn studio zijn accessoires te vinden als sjaals, portemonnees en hoedjes. 

Kleding is wat mij betreft een middel om een doel te bereiken. Wat voor doel? Jou te laten zien hoe jij met kleding jezelf kunt zijn. Ik zie jou als een uniek geschapen persoon, mooi gemaakt zoals je bent. Mijn doel is bereikt als jij ’s morgens kleding aantrekt, waarvan je weet: “Dit past bij wie ik ben, hier voel ik me prettig in.” Dat jij weet welke kleuren en modellen jouw unieke persoonlijkheid het mooist naar voren doen komen. Vervolgens hoef je je de hele dag niet meer bezig te houden met je uiterlijk. Er zijn belangrijker dingen dan kleding, maar als we niet goed weten wat bij ons past, dan kan het ons onzeker maken of zijn we er meer mee bezig dan we zouden willen. Als je je kleedt zoals bij je past haal je het mooiste in je naar boven. Wat bij je past kan veranderen naarmate je ouder wordt. Veel mensen worden daar onzeker van. Dat wat je eerder goed stond, staat nu niet meer. Te weten wat in de nieuwe fase van je leven wel bij je past, is enorm helpend jezelf te accepteren zoals je (nu) bent. Je kunt met kleding zoveel meer dan je nu misschien denkt.

Mag ik jou helpen te ontdekken hoe je kleding voor je kunt laten werken?

Opleiding

De opleidingen voor kleur- en stijladviseur volgde ik bij Renate Groenevelt van Colours of Creation. Ik werk volgens het unieke kleurensysteem van Personal Harmony. Personal Harmony wil buiten- en binnenkant met elkaar in harmonie brengen. Renate heeft mij ook veel geleerd over de Bijbelse betekenis van kleuren. Daarnaast kan ik je meer vertellen over de psychologische betekenis.

Ervaring

Met gemiddeld zo’n 8 kleur- en stijladviezen en enkele workshops per week heb ik inmiddels (sinds begin 2015) duizenden mensen advies mogen geven. Ik geniet er iedere keer weer enorm van te laten zien hoe je je natuurlijke schoonheid kunt versterken, zodat er een mooi harmonieus plaatje ontstaat. Daarnaast verzorg ik presentaties op vrouwendagen en geef gastlessen op scholen.

Uniek advies

Wist je dat karakter een belangrijke rol speelt bij het dragen van kleuren? Ook contrast speelt een belangrijke rol. Het mooist is als we ons zo kleden dat het harmonieert bij onze gezichtskleuring, maar ook bij wie we zijn. Natuurlijk zijn de seizoenen wel het uitgangspunt en vertel ik jou waar je het beste in past. Vervolgens gaan we samen ontdekken wat jouw mooiste kleuren zijn, helemaal passend bij jouw innerlijk en uiterlijk. Van deze selectie maak ik ter plekke een kleurenwaaier. Een kleurenwaaier die voor iedereen anders is. Zoals we allemaal uniek zijn, zo weet ik dat ik jou geen recht doe door je een standaard kleurenkaart mee te geven. Kort of uitgebreid advies? ‘k Heb je diverse opties te bieden in verschillende prijsklassen. Kies je voor een workshop? dan kies je voor de basis. Ga je voor de uitgebreide kleurenkaart? Dan weet je precies waar jij aan toe bent en twijfel je niet langer over je kleuren. Zie voor meer info: kleuradvies. Bij een stijladvies krijg je een professioneel advies over hoe jij je het beste kunt kleden. Zodat jouw persoonlijkheid, smaak en lichaamsvormen in harmonie zijn. Je leert hoe je kunt accentueren en camoufleren. Is die V-hals nu mooier voor je of juist een ronde hals en waarom? Nog heel veel meer zaken komen aan de orde. Zeker weten dat jij hier plezier van gaat krijgen. En dat je geld gaat besparen met de tips die jij meekrijgt. Je bent hartelijk welkom.

Kijk eens bij de reviews om te lezen hoe mensen het advies ervaren.

Een exclusief advies voor jou, want JIJ BENT EXCLUSIEF!

Unieke kleurenkaart
Persoonlijk stijlverslag
Gezellige workshops

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Carolien Luitjes

Newsletter subscription

Luitjes Coaching