Reviews

Wil je met anderen delen hoe je een advies van Carolien hebt ervaren? Daar wil ik je alvast hartelijk voor bedanken!

"Ik voelde me meteen op m'n gemak bij jou"

Dank!

Wat staan we leuk op Facebook. Helemaal enthousiast!! Nogmaals dank, voor je leuke adviezen, gastvrijheid en je warmte. Mooie middag om op terug te kijken.

Terugblik een jaar na het advies

Inmiddels is het bijna een jaar geleden dat mijn moeder, zus en ik bij jou op bezoek waren. Wat een waardevolle uren zijn dat geweest. Het samen-zijn, nadenken over het leven, oprechte aandacht voor elkaar en: die aandacht en tijd voor mezelf. Ik had verwacht heel veel te doen met de mogelijkheid jou foto's te sturen en te vragen naar jouw mening. Wat bleek... je handvatten bleken voldoende om zelf aan de slag te gaan. Zó, echt zó fijn om gericht te kunnen zoeken qua kleur en qua stijl. Ik houd van die harmonie in combinaties en die is sinds je adviezen echt makkelijker te vinden. Dankjewel voor alles!

Recensie boek Vrouw in beeld

Recensent: Karin van de Ruit-Schouten Vrouwen in beeld is een boek over hoe de hedendaagse christenvrouw zich kleedt. Carolien Luitjes gaat heel uitgebreid in welke kleding je draagt, welke stijl comfortabel voor je voelt, welke kleuren je gebruikt en wat je wilt uitstralen. Eén van de belangrijkste gedachten hierbij is, of je uiterlijk met je innerlijk in harmonie is. Iedere vrouw is uniek geschapen en geliefd door God, is hierbij het uitgangspunt. Carolien Luitjes is coach, kleur- en stijladviseur en daarnaast presentatrice bij de Reformatorische Omroep. Ze heeft zich verdiept in o.a. weerspiegelen naar Gods beeld, schoonheid in gebrokenheid, schoonheidsidealen en imperfectie, communicatie van kleur, figuurvormen. Eerst dacht ik bij het zien van de foto’s achterin het boek: “Dat is vooral gericht op oudere vrouwen van Reformatorische gezindten”. Ik ben al snel van die gedachten afgestapt, want de adviezen en gedachten van deze schrijfster/coach zijn op iedere christenvrouw van toepassing. Het boek heeft een duidelijke opbouw. Vanuit Bijbels perspectief legt Carolien glashelder uit, waar we ons bewust van kunnen zijn als we kleding uitkiezen en dragen. Het laatste deel bestaat uit interviews en foto’s van enkele vrouwen waarin ze laten zien dat ze kleding geadviseerd krijgen, die o.a. qua stijl, kleur, uitstraling en vrouwelijkheid het beste bij hun past. Mooi om te zien, wat er ontstaat voor beeld tijdens zo’n proces. Het klopt gewoon, ik vind dat mooi, los van de vraag of het mijn eigen kledingkeuze zou zijn. Kortom: het is een sympathiek en leerzaam boek. Veel positiever dan ik had verwacht, niet zwaar op de hand. Een mooie wake-up call voor iedere christenvrouw die toch eens wil inzoomen op het uiterlijk en daarmee zelfbewust en positief bezig wil zijn

Hartelijk bedankt voor de fijne ochtend! Wij vonden het ook heel erg leuk en voor mij was het heel onthullend 😊!

Bedankt voor het uitgebreide verslag! Er staan erg veel interessante/leerzame dingen in. Leuk dat er kleding tips en winkels bij staan. Fijn dat ik nog vragen mag stellen in de toekomst als ik over bepaalde kleding niet helemaal zeker ben.

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Carolien Luitjes

Newsletter subscription

Luitjes Coaching