Reviews

Wil je met anderen delen hoe je een advies van Carolien hebt ervaren? Daar wil ik je alvast hartelijk voor bedanken!

"Ik voelde me meteen op m'n gemak bij jou"

Rianne Visser

Wat een fijne ontspannen ochtend heb ik gehad bij Carolien. Er was een gastvrije en spontane ontvangst. Daardoor voel je jezelf direct op je gemak. Carolien heeft kennis in zich om iemands karaktereigenschappen snel te ontdekken. Ze laat iemand zien dat je vanuit bijbels perspectief goed voor jezelf mag/moet zorgen. Dat ieder mens uniek en geliefd is. En dat je daarom jezelf ook mag liefhebben. Dat geeft meer zelfvertrouwen. Samen met de handige en verrassende tips die ze geeft, is het eenvoudiger kleding te kiezen. Door wat naar het goede doel te doen en wat aan te schaffen heb ik de tips in praktijk gebracht. En het werkt! Zo mooi om te zien. Je wordt er blij van. De kast hoeft niet vol te hangen, dat schept rust. Nogmaals bedankt voor je kleur en style advies.

Gerdien Duijster

Wat een geweldige adviezen en tips heb ik gekregen van kleur- en stijladviseuse Carolien Luitjes! Carolien is professioneel en heel vakkundig. Ze ziet in een oogopslag welke kleuren jou het beste staan. Ook qua stijl weet ze direct te benoemen waar je het mooist in uit komt. Daarbij heeft ze een warme, lieve en gezellige persoonlijkheid waarmee ze je helemaal op je gemak stelt. Dat maakte de hele ochtend aan adviezen tot een heel gezellig uitje! Ik heb er van genoten. Naast dat ze kijkt naar kleuren en stijl, kijkt ze ook naar hoe je bent. Dat maakt de adviezen uniek, want iedereen is anders. De adviezen die ik heb gekregen passen precies bij mijn uiterlijk, maar vooral ook bij mijn innerlijk. Ik straal nu aan de buitenkant uit wie ik van binnen ben. Bedankt, lieve Carolien voor al deze waardevolle tips! Je hebt echt bijzondere talenten. En je bent al tot groot nut geweest voor heel veel mensen.

Heidi

Dat ik nog wekelijks aan je denk.... jouw advies heeft me zoveel duidelijkheid en lef gegeven! Ik hoef me niet langer te verstoppen, maar mag stralen, zoals God het bedoeld heeft.

Monique uit Rotterdam

Beste Carolien, Ik wil je graag bedanken voor je prachtige boek wat ik vandaag heb ontvangen. Ik was onder de indruk van de mooie verpakking. Maar wat oprecht tranen in mijn ogen bracht was je opdracht 'Je bent waardevol'. Dat heb ik eigenlijk lange tijd niet in mezelf gezien. Niet dat ik me ooit 'onfatsoenlijk' heb gekleed, wat dat dan ook mag betekenen. Het was meer dat ik het mezelf niet waard vond om te investeren in goede kleding. Ik kocht wel wat ik leuk vond, maar nooit te duur. Want dat vond ik mezelf niet waard. *Eerst maar eens afvallen..., eerst maar eens een beter en leuker mens worden...' Ik heb ook vaak signalen gehad uit mijn omgeving, of ze in ieder geval zo opgevat, dat hoe ik me kleedde of waar ik voor stond niet goed genoeg was. En op een gegeven moment geloof je dat en ga je er ook naar leven. Recentelijk ben ik voorzichtig meer gaan investeren in betere kleding. Omdat ik tot het inzicht kom dat ik het waard ben, en mijn baan ook. Mijn inspiratiebron zal je verrassen- Ik ben namelijk meer over dit onderwerp gaan nadenken toen ik keek naar de reformatorische mensen om me heen. Mensen die hier in de straten in mijn wijk wonen, en die eigenlijk nooit opvallen. Behalve op zondag. Dan zijn ze er opeens als ze naar de kerk gaan. Ik raakte erdoor geboeid en kreeg veel bewondeing en respect voor de aandacht die ze aan hun verzorging geven. Ze brengen het begrip 'zondagse kleren' weer tot leven in een samenleving waarin dit totaal is uitgehold. Dat bedacht ik me opeens toen ik 2 weken geleden op zondagmiddag afval in de container bij mijn flat gooide, gekleed in oude kleding, en een echtpaar op weg naar de kerk mij passeerde en we elkaar groetten. Mijn interesse heeft zich steeds verder uitgebreid en ik wilde alsmaar meer weten en lezen over hoe reformatorische mensen in het leven staan. Op een of andere manier ben ik zo ook uitgekomen bij het onderwerp kleding en bij jouw boek. En ik vind het prachtig om te zien hoe je in je boek vertrekt vanuit de gedachte dat ieder mens uniek en goed genoeg is. En dat dit is wat centraal zou moeten staan. Dit is zo'n verademing in de wereld van Instagram en andere media die mensen op basis van valse beeldvorming voorspiegelen hoe ze perfect zouden moeten zijn. Niet dat ik me daar ooit wat van heb aangetrokken. Ik heb me er meer aan gestoord. Maar jouw boek geeft op zo'n mooie manier aan dat het anders kan. Ik word daar erg blij van. De teksten zijn mooi en leerzaam en bieden nuttige tips en inzichten. En de foto's van al die jonge meiden zijn ontzettend leuk om naar te kijjken, en laten goed zien wat bedoeld wordt met goede en foute vormen en kleuren. En vooral wat het belang van eigenwaarde is. En het is nooit te laat om daarvan te leren en mee aan de slag te gaan. Nogmaals ontzettend bedankt voor je mooie boek!

Angelique Steijsiger

Ik zou elke vrouw aanraden om het kleur-styling advies bij Carolien te boeken. Sinds ik het heb gedaan weet ik veel beter wat mij staat(en wat niet!) en welke kleuren mij doen opleven. Omdat ik dat nu beter weet heb ik ook een stuk meer zelfvertrouwen. Je leert jezelf een stukje beter kennen, omdat je karaktereigenschappen namelijk ook aan bod komen. Het is een erg gezellige en ontspannen middag en Carolien stelt je snel op je gemak. Zeker de moeite waard als je eens in jezelf wilt investeren!

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Carolien Luitjes

Newsletter subscription

Luitjes Coaching