Reviews

Wil je met anderen delen hoe je een advies van Carolien hebt ervaren? Daar wil ik je alvast hartelijk voor bedanken!

"Ik voelde me meteen op m'n gemak bij jou"

Angeilque Steijsiger

Ik zou elke vrouw aanraden om het kleur-styling advies bij Carolien te boeken. Sinds ik het heb gedaan weet ik veel beter wat mij staat(en wat niet!) en welke kleuren mij doen opleven. Omdat ik dat nu beter weet heb ik ook een stuk meer zelfvertrouwen. Je leert jezelf een stukje beter kennen, omdat je karaktereigenschappen namelijk ook aan bod komen. Het is een erg gezellige en ontspannen middag en Carolien stelt je snel op je gemak. Zeker de moeite waard als je eens in jezelf wilt investeren!

Elize

Nogmaals heel hartelijk dank voor de leuke ochtend en bedankt voor het stijlverslag. Ben ontzettend blij dat ik bij je geweest ben.

Gerrie

Een ochtend om blij van te worden en te blijven. Ik dank je hartelijk voor je ontvangst en adviezen waar ik van genoten heb en iets mee kan. Nog veel plezier in je werk.

Jacolien

Ik was heel benieuwd wat me te wachten stond. Welke kleuren staan nu echt goed bij je? Het was een heel gezellige morgen. Op een ontspannen manier helpt Carolien je aan een goed advies! Ik ging met een heel voldaan gevoel naar huis. Het mapje met kleuren kreeg ik mee, zodat ik er ook mee aan de slag kan. Je kan er direct wat mee, want je pakt toch net even een andere sjaal of ketting die mooier bij het geheel staan! Ook een persoonlijke boodschap in het mapje is een extraatje!

Alineke

Bedankt Carolien voor het kleurenadvies! Het was erg leuk en interessant om te doen. Grappig dat ik in sommige kleuren bevestiging kreeg van wat ik al koop, maar ik blijk er dus ook wel eens naast te zitten wat dat betreft ook erg leerzaam. Ik ben in ieder geval helemaal blij met mijn kleuren.

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Carolien Luitjes

Newsletter subscription

Luitjes Coaching