Reviews

Wil je met anderen delen hoe je een advies van Carolien hebt ervaren? Daar wil ik je alvast hartelijk voor bedanken!

"Ik voelde me meteen op m'n gemak bij jou"

Hartelijk bedankt voor de fijne ochtend! Wij vonden het ook heel erg leuk en voor mij was het heel onthullend 😊!

Bedankt voor het uitgebreide verslag! Er staan erg veel interessante/leerzame dingen in. Leuk dat er kleding tips en winkels bij staan. Fijn dat ik nog vragen mag stellen in de toekomst als ik over bepaalde kleding niet helemaal zeker ben.

Dank je wel Carolien voor jouw mooie, warme en professionele ontvangst 2 weken geleden en heel erg bedankt voor het prachtige stijladvies. Ik ben er heel blij mee.

Willy van Zetten

Een workshop met een gouden randje Een waardevolle middag voor moeder en dochters. Bij Carolien voelen we ons meteen op ons gemak. Bijzonder zoals ze iedereen in hun waarde ziet en in hun kracht zet. Carolien heeft veel kennis en weet dit laagdrempelig over te brengen. Ze is ook kundig, weet al snel wat bij je past, maar neemt je wel mee in de beslissing. Voor iedereen was het waardevol om een kleur- en een stijladvies te krijgen. Ook heel mooi dat Carolien laat zien dat kleuren en stijlen een relatie hebben met de schepping en de Schepper. Aanbevolen!

Janneke

Wat een feestje was het om kleuradvies te krijgen! Het is een fijne plek om te zijn. Carolien neemt heerlijk de tijd om kennis te maken en te ontdekken wie de ander is. Om vervolgens een advies te geven wat past bij de persoon én het karakter. Absolute meerwaarde dat onze Schepper en de schepping er in betrokken wordt. Voor ons een dag met een gouden randje!! We komen graag nog es langs al was het maar voor een goed gesprek.😉 Bedankt Carolien voor je gastvrijheid, openheid en adviezen. Heel erg mooi om te zien hoe jij je gekregen talenten inzet tot eer van onze God!

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Carolien Luitjes

Newsletter subscription

Luitjes Coaching