Wil jij weten welke modellen kleding jou het beste past? Ik wil jou graag helpen dat te ontdekken, samen met jou de puntjes op de i zetten. Zodat jij niet meer twijfelt over wat jou het beste staat. Zodat jij tijd en geld bespaart met winkelen en je geen miskopen (meer) doet.

PRIJSLIJST HEREN & DAMES

Uitgebreid stijladvies inclusief uitgewerkt stijlverslag, bovendien kun je een jaar lang al je vragen stellen op kledinggebied, eventueel te boeken met kort kleuradvies:

  • 1 persoon € 159,00 (+ kort kleuradvies € 184,00)
  • 2 personen € 157,00 p.p. (+ kort kleuradvies € 182,00 p.p.)
  • 3 personen € 155,00 p.p. (+ kort kleuradvies € 180,00 p.p.)
  • 4-7 personen € 152,00 p.p. (+ kort kleuradvies € 179,00 p.p.)
  • Tijd: ong. 1½ uur tot 2 uur per persoon (bij meerdere personen iets korter)
  • Eventueel te boeken zonder uitgewerkt stijladvies (- € 35,00 p.p.)

KOFFIE & LEKKERS

Op onze sfeervolle zolder maken we kennis met elkaar en ik vraag je het een en ander aan zaken die belangrijk zijn om jou van een goed stijladvies te kunnen voorzien. Wat is jouw kledingstijl bijvoorbeeld? Wat voor werk doe je? Kortom: wie ben jij en wat wil je uitstralen? Natuurlijk krijg je een kop koffie/ thee met iets lekkers erbij.

KLEDING, KAPSEL & ACCESSOIRES

Tijdens een stijladvies krijg je professioneel advies over wat jou het meest flatteert. Welke modellen passen jou het beste? Welke lengtes werken optimaal? Welke stoffen passen daarbij? Waar kan jij het beste opletten om jouw unieke persoonlijkheid en smaak te onderstrepen? Hoe brengen we het een en ander mooi in verhouding? Je leert hoe je kunt accentueren en camoufleren. Wat voor kapsel staat je mooi, welk montuur hoort bij jouw gezichtsvorm. Zijn de ronde patronen mooier voor je of juist de rechte patronen? Hoe groot mogen je dessins zijn en welke schoenen completeren je outfits? Ik adviseer je een tas vol eigen kleding mee te nemen, dan kijken we daar samen naar. Je zult ongetwijfeld kledingstukken hebben die goed voor je werken. Het kan ook zijn dat het nog beter kan. ‘k Zal je ook eerlijk vertellen wat je beter niet meer kunt dragen. Na het stijladvies kun jij een basisgarderobe samenstellen die je uitstekend met elkaar kunt combineren. Je kunt gericht shoppen en je voelt je prettig in de kleding die je draagt. Na afloop van het advies maak ik een foto van je, die stuur ik naar je toe, alleen met jouw toestemming wordt deze gepubliceerd, bijvoorbeeld op facebook.

STIJLVERSLAG & PLAATJES VAN KLEDING

Alle adviezen werk ik voor je uit en krijg je digitaal toegezonden, zodat je het thuis nog eens rustig na kunt lezen. Je ontvangt een stijladvies op maat inclusief plaatjes van kleding die bij jou passen. Een echt persoonlijk advies dus.  Bovendien kun je een jaar lang gratis je vragen stellen via de mail die je hebt op kledinggebied. Je kunt overigens ook voor een stijladvies kiezen zonder uitgewerkt verslag, dan kost het advies 35 euro minder, in dat geval kun je geen gebruik maken van een jaar lang je vragen stellen.

KLEURADVIES

Wil je ook iets weten over kleuren, maar niet het uitgebreide kleuradvies bij boeken? Kies dan voor een uitgebreid stijl- en kort kleuradvies. Zodat we ook kijken naar jouw beste tinten. Dit wordt als heel handig ervaren.