Kies je voor een uitgebreid kleuradvies, dan kies je voor een kleuradvies op maat. Ik ga je een kleurenkaart voor je maken, die ik ga samenstellen aan de hand van de analyse met 170 kleurdoeken. De seizoenen en de subseizoenen zijn het uitgangspunt, maar omdat niemand hetzelfde is, gaan de adviezen die ik geef verder dan dat. Wist je dat persoonlijkheid een belangrijke rol speelt in wat bij jou past? Niet één kleurenkaart die ik maak is hetzelfde. Omdat jij niet te kopiëren bent.

PRIJSLIJST HEREN & DAMES

  • 1 persoon € 145 (+ kort stijladvies € 175)
  • 2 personen € 142 p.p. (+ kort stijladvies € 172 p.p.)
  • 3 personen € 140 p.p. (+ kort stijladvies € 170 p.p.)
  • 4-7 personen € 137 p.p. (+ kort stijladvies € 167 p.p.)
  • Tijd: 1½ tot 2 uur per persoon
  • Optioneel: make-up advies € 19

 

KOFFIE & LEKKERS

Op onze sfeervolle zolder maken we kennis met elkaar en ik vraag je het een en ander aan zaken die belangrijk zijn om jou van een goed kleuradvies te kunnen voorzien. Wat is jouw kledingstijl bijvoorbeeld? Wat voor werk doe je? Kortom: wie ben jij en wat wil je uitstralen. Natuurlijk krijg je een kop koffie/ thee met iets lekkers erbij.

ANALYSE & COMBINEREN

We gaan je huid, haar en ogen analyseren om te bepalen of je een warme of koele ondertoon hebt. Wat is vooral belangrijk voor je om op te letten? Welke kleuring is dominant? Wat is jouw topkleur. Heb je veel of weinig contrast in je gezicht en hoe kunnen we dat het beste in harmonie brengen in de kleuren van je kleding? We kijken aan de hand van de kleurdoeken welke kleuren het best voor jou zijn. Je krijgt tips over hoe jij jouw unieke kleuren het beste kunt combineren en ik maak een prachtig mapje voor je met stofjes in jouw kleuren. Tot slot maak ik een foto van je met je nieuwe kleurenkaart. Die verstuur ik later naar je via de mail. Alleen als jij dat wilt publiceren we deze foto, bijvoorbeeld op Facebook.

TOPKLEUR & BIJBELSE BETEKENIS

Soms springt er een kleur heel nadrukkelijk uit als heel belangrijk voor jou. Als je wilt vertel ik je meer over de bijbelse betekenis van kleuren.

MAKE-UP

Ik kan je vertellen waar je rekening mee moet houden v.w.b. je make-up en ik breng de make-up aan. Handig om te weten: het kleuradvies wordt gegeven zonder make-up. Met name foundation/  blush vraag ik er af te halen. Je kunt er voor kiezen zonder make-up te komen, maar ik vind het ook prima als we, als je hier bent, de make-up verwijderen.

STIJLADVIES

Wil je ook iets weten over modellen kleding, maar niet het uitgebreide stijladvies bij boeken? Kies dan voor een uitgebreid kleur- en kort stijladvies. Zodat we ook kijken naar jouw beste modellen kleding. Dit wordt als heel handig ervaren.