LOVE-SPECIAL

Voor stellen die elkaar net kennen, trouwplannen hebben of al (heel lang) getrouwd zijn.

Jullie worden ontvangen met koffie/ thee en lekkers. Ik ben benieuwd hoe goed jullie elkaar kennen en daar praten we even over door.

Daarna gaan we bekijken welke kleuren jullie goed staan*. Jullie krijgen een kort kleur- of stijladvies naar keus inclusief kleur- of stijlkaartje en weten daarmee wat jullie beste kleuren/ modellen zijn en als dat voor jullie relevant is vertel ik jullie ook welke tint het mooiste is voor je trouwjurk of -pak.

We sluiten de special af met een liefdestalentest en daarmee weet je wat de liefdestaal van jouw partner is. Heel belangrijk voor een goede relatie!

En natuurlijk maak ik daarna een foto van jullie tweetjes.

Ik reserveer in totaal 2 uur voor deze superleuke investering om elkaar nog beter te leren kennen en te ontdekken wat jullie beste kleuren zijn.

De prijs van deze love-special is € 165 (inclusief kortingskaartje van 15 euro voor als je nog eens terugkomt voor een uitgebreid kleuradvies).

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

*) Stel dat je al eens een kleuradvies gehad hebt, neem dan evengoed contact met me op en vraag wat voor jou een vervangende optie zou kunnen zijn.