Metamorfoses

Voor gezinsblad Terdege heeft Carolien jarenlang de rubriek "make-over" verzorgd. Lees hier de verhalen en kijk naar de voor- en nafoto's. Dit kan het resultaat zijn van een kleur- en stijladvies.

“Mooie match tussen persoonlijkheid en kledingadvies!”
Andrea Tiggelman

Warm en klassiek

Andrea: "Het was een heel mooie, geslaagde dag. Ik heb ontzettend veel goede tips en adviezen gekregen, waarmee ik zeker wat ga doen. Door dit kleur- en stijladvies ben ik echt anders tegen kleuren aan gaan kijken."

Kitty Ponsteen

Spontaan en sportief

Kitty: "Ik heb een heel leuke dag gehad met Carolien! Ik kreeg een advies over kleuren en stijl: veel leuke, vrolijke kleuren. Ook kreeg ik advies over wat ik mooi kan combineren. Ik ben blij met de tips hoe ik mijn haar kan doen en welk soort bril bij mij past."

Eefke Burger

Helemaal in balans

Eefke: "Mooi vond ik de uitspraak dat we van het ontdekken van onze mooie kanten van ons innerlijk en uiterlijk niet hoogmoedig hoeven te worden, maar daarvoor dankbaar mogen zijn. Juist omdat we ze van God gekregen hebben en we ons zelf niet gemaakt hebben. De adviezen gaan me zeker helpen. Carolien, bedankt!"

Jorina van der Knijff

Kleurrijk en chic-stoer

Jorina: "Het was een erg leuke en ontspannen dag, met een uitgebreid en duidelijk kleur- en stijladvies. Er is goed gekeken naar wat voor soort persoon ik ben, naar mijn karaktereigenschappen en naar welke kleuren- en kledingcombinaties mij zouden versterken. Erg gezellig en een goede investering in mezelf!"

Carolien te Sligte

Kleurrijk en sprankelend

Carolien: "Ik ben erg blij met het resultaat. Doordat ik qua kleur meestal voor veilig ga, is de keus wat saai en beperkt. Ik vind het leuk om nu met nieuwe kleuren nieuwe dingen te gaan proberen, die beter bij me passen. Heel fijn ook te weten welke stijl bij me past. Zo hoop ik kleren met meer plezier te dragen, minder miskopen te doen en me minder onzeker te voelen. Carolien, bedankt!"

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Carolien Luitjes

Newsletter subscription

Luitjes Coaching