PRIJSLIJST WORKSHOP KLEUR & STIJL

Alle workshops zijn inclusief koffie/ thee, petitfour, lekkers en kleur- en/ of stijlkaartje, prijzen zijn per persoon.

  • 2 personen € 79,00
  • 3 personen € 69,00
  • 4-6 personen € 62,00
  • 7-9 personen € 59,00
  • 10-12 personen € 57,50
  • Vanaf 13 personen € 54,95
  • Vanaf 17 personen is het mogelijk een workshop op locatie te boeken

Tijdsindicatie: 3 uur voor een groep van 6 personen workshop kleur & stijl.

ONTVANGST MET KOFFIE/ THEE EN LEKKERS

De workshop wordt gegeven op onze sfeervolle zolder in Woudenberg. Jullie worden ontvangen met koffie/ thee en een lekkere petit-four. Ondertussen vertel ik het een en ander over wat kleur & stijl met je doet, wat je communiceert met kleding en hoe je je bewust kunt zijn van wat je uitstraalt. Als je wilt kan ik ook iets vertellen over bijbelse betekenis van kleuren. Geef dat even door bij het maken van een afspraak. Vervolgens krijgt iedere deelnemer een korte persoonlijke check van ongeveer 10 minuten à een kwartier.

KORT KLEURADVIES

Bij een kleurcheck ga ik de huidtoon, haarkleur en oogkleur analyseren om te bepalen of je een warm of koel type bent. Bij welk seizoenstype pas je? en we gaan nog een stapje verder dan dat. Omdat ik weet dat ik je tekort doe als we het alleen over seizoenen hebben. Je bent uniek. En veel mensen passen niet in 1 seizoen, maar kunnen uit meerdere seizoenen kleuren dragen. Vandaar dat ik ga analyseren wat voor jou het belangrijkste is qua soort kleuring. Warm/ koel, licht/ donker, zacht of helder. Een van de 6 kleurkarakteristieken is het meest sterk voor je. En de tegenovergestelde daarvan het meest fout (ook handig om te weten ;)). Je krijgt een kleurenkaartje mee met daarop de kleuren die je mooi staan. Het kleurenkaartje klopt grotendeels, maar niet helemaal, dat heeft te maken met het feit dat iedereen anders is. Om die reden krijg je dan ook een kortingskaartje mee voor een uitgebreid advies, waarbij je exact te weten komt welke kleuren bij jou passen. Dan maak ik een unieke kleurenwaaier voor je. Zie ook: uitgebreid kleuradvies. Bij het geven van een kleuradvies is het belangrijk om de natuurlijke huid te zien. Het is prima als je met make-up komt, maar doorgaans vraag ik om foundation/ blush te verwijderen voor het advies. Desgewenst kun je het daarna met de aanwezige make-up weer aanbrengen.

KORT STIJLADVIES

Bij stijladvies gaan we kijken waar je mooiste punt zit, hoe je dat kunt accentueren en waar je mogelijk minder blij mee bent, kunt camoufleren. Erg handig om te weten! bij stijl gaat het niet over maten, maar over verhoudingen. Wat is de verhouding van je schouders ten opzichte van je heupen en van je taille. Bij een van de 5 figuurtypes (zandloper, appel, peervormig, atletisch of recht) pas je het beste. Je krijgt te horen wat je beste modellen kleding zijn, je mooiste soort mouw, je beste halslijn. Heel handig om bij het shoppen in te zetten. Maar ook hierbij goed om te weten: iedereen is anders. Wil je alle details weten? zoals de lengte van je rok, de print van je kleding, je kapsel, bril, etc.? Dat krijg je te horen bij een uitgebreid stijladvies. Je krijgt bij het korte advies een kortingskaartje mee voor een uitgebreid stijladvies. Zie voor meer info ook: uitgebreid stijladvies.

En altijd wordt er na afloop een groepsfoto gemaakt, die ik jullie toestuur na afloop. Alleen met jullie toestemming wordt deze gepubliceerd (bijvoorbeeld op facebook en Instagram).