Carolien te Sligte

Carolien te Sligte uit Serooskerke (29) is getrouwd en moeder van 3 kinderen tussen de 2 en 5 jaar. Ze is op zoek naar kleding die past bij haar persoonlijkheid en leeftijd. Bovendien vindt zij het fijn als haar outfits comfortabel zijn en gemakkelijk te combineren.

Carolien is een spontane en betrokken persoonlijkheid. Ze is creatief en muzikaal. Sinds ze moeder is, heeft ze moeite met aanschaf van kleding. Daarbij spelen enkele factoren een rol, zoals veranderd lichaamsgewicht, de omschakeling van werkende vrouw naar bijna geheel thuisblijvende moeder, minder budget en minder tijd en mogelijkheden om rustig kleding uit te zoeken. Carolien koopt geregeld iets wat ze leuk, maar vooral goedkoop vindt. Meestal krijgt ze daar snel spijt van, omdat de kwaliteit niet voldoet of de pasvorm niet mooi is.

KLEURRIJK

Voordat Carolien kinderen kreeg, kleedde ze zich kleurrijk en een tikje alternatief. Nu kiest zij voor veilig. Ten diepste ervaar ze die kleuring als saai. Dat zien we ook terug in de kleuren die haar het best flatteren. Dat zijn de sprekende en kleurrijke tinten. Het is niet zo dat de kleuren opvallend dienen te zijn of dat creatieve combinaties Carolien het beste staan. Maar alleen effen outfits doen haar ouder lijken ze dragen niets bij aan haar sprankelende persoonlijkheid. De herfstkleuren staan haar prachtig. Haar kleurenkaart laat een mix zien van warme, sprankelend middenkleuren. Blauw is haar topkleur, prachtig bij haar ogen. De match met het zalmroze vest harmonieert met de contrastkleuring in haar gezicht. De kleuren van de rok zitten allemaal in de kleurenkaart.

SLANK EN LANG

Carolien is een slanke, lange vrouw met lange benen. Ze heeft nu een zandloperfiguur met een lichte verbreding op de heupen. De soepelvollende rokken werken om die reden heel goed bij haar. Een recht rokje kan ook, mits in een stevige stof gekozen. Dunne tricots tekenen te veel. Haar taille dient geaccentueerd te worden. De halslijn is het mooist in een ronde belijning, zoals een boothals of een ronde hals. Door haar lange benen kan ze verschillende roklengtes goed dragen. Carolien vindt het fijn als haar rokken net over de knie vallen. Een enkellange rok, die in een A-lijn valt, dus ook weer in een soepel vallende stof, staat ook prachtig. Haar jasjes zijn het mooist als ze vallen op haar heupbot, net boven haar breedste deel.

VOORFOTO

Het setje dat Carolien draagt voor de make-over, is weinig kleurrijk en vormt bovendien een enigszins lijzig heel. Na de make-over zien we een jonge en sprankelende Carolien, die er kleurrijk en toch verzorgd uitziet. Bij Van Silfhout Mode in Lunteren zijn we prima geslaagd.