Kitty Ponsteen

Kitty Ponsteen uit Stavenisse is 34 jaar, getrouwd met John en moeder van 2 jongens. Zij werkt als secretaresse in een ziekenhuis.

Kitty heeft een levenslustige uitstraling, is spontaan en communiceert makkelijk. Ze houdt van vrolijke kleuren (vooral geel 😉 en juist die vrolijkheid zien we volop terug in de kleurenkaart die voor haar samengesteld wordt. Kitty is een helder herfsttype; behalve donkere kleuren staan ook warme kleuren haar mooi. Maar de heldere kleuren spelen de hoofdrol en die zitten niet in een standaard herfstkaart. In haar kleurenkaart zit ook een enkel lentekleurtje en zelf iets uit de winter. Kitty’s kleding dient haar levendige uitstraling te versterken. Groen en rood zijn topkleuren voor haar. Als ze alleen groen draagt, staat dat prachtig bij haar groen-bruine ogen, maar er moet een kleur bij om het levendig te maken. Ze kan ook kiezen voor een glanzend materiaal om het sprankelend en levendig te maken. Een leren jasje bv.

Kitty heeft een atletische bouw; haar heupen zijn slanker dan haar schouders en ze heeft meer boezem dan billen. Een v-hals is een must, die versmalt optisch en dat is mooi voor de balans met haar smallere heupen. De onderkant dient meer benadrukt te worden dan de bovenkant. De kleur van het geel op de na-foto is overbelicht helaas, waardoor de kleur te licht over komt. Bij de foto met de kleurenwaaier zie je goed wat de heldergele kleur doet met Kitty.

SOORTEN MOUW

Kitty kan beter geen kapmouwtjes dragen, die verbreden de schouderlijn. Mouwloos, een mouwtje dat niet eindigt ter hoogte van haar boezem, driekwart of lange mouwen staan prima. Rokken die net boven de knie eindigen of juist enkellang zijn, staan haar het mooist. Een lengte net over de knie, staat haar lijzig. Rokken dienen aansluitend te zijn of juist wat wijder te vallen; een rok in een A-lijn van stevige stof kan ook goed.

KLEINE BRIL

Kitty heeft een ovaalvormig gezicht met een wat langer voorhoofd. Haar prachtige haren hebben een natuurlijke krul. De lengte staat heel mooi bij haar gezicht. Mooi om ons haar als sieraad in te zetten, passend bij vorm van het gezicht. Het is leuk voor haar met een scheiding te werken van rechts naar links en het haar iets over het voorhoofd te kammen. Haar rechtermondhoek gaat omhoog als ze lacht en samen met het kuiltje in haar wangen, wordt haar gezicht aan de rechterkant kleiner. Als er meer volume aan de andere kant komt, dan zien we een symmetrie ontstaan. Bij Kitty’s ranke bouw hoort ook een kleine bril. Zeker de neusbrug dient klein te zijn.