Marian van Steenbergen

Marian van Steenbergen uit Veenendaal is getrouwd, heeft drie jonge kinderen en werkt op oproepbasis als onderwijsassistente in het speciaal onderwijs. Doordat ze fibromyalgie heeft, is ze snel moe en heeft ze pijn in spieren en gewrichten.

Marian wil graag weten hoe ze op een eenvoudige manier meer aandacht aan haar uiterlijk kan besteden. Marian heeft prachtige, grote, warmblauwe ogen met rond haar pupil een gouden gloed. De haren hebben een duidelijke warme kleuren en de huid heeft een warme ondertoon. Zij is een herfsttype. Warme kleuren staan haar het mooist. Deze kleuren passen ook goed bij haar karakter. Door haar spontane en enthousiaste uitstraling is het belangrijk dat de kleuren ook sprekend en levendig zijn. We zien bij de na-foto dat de kleding dit stukje karakter versterkt.

FIGUUR

Marian heeft een zandloperfiguur. De heupen en schouders zijn in balans en we zien een duidelijk taille. Van belang is dat zij haar taille benadrukt. We vinden bij Speksnijder Mode in Veenendaal een prachtige set voor haar. Een groen leren, rokje, een blouse in een fijn dessin en een mooi warmrood vest dat aansluiten bij de taille.

VOOR EN NA

Koos Marian eerder voor rust in haar outfit, nu ziet ze wat deze kleding met haar doet. Ze heeft een totale metamorfose ondergaan die onderstreept hoe mooi ze gemaakt is. Het grappige hoedje completeert de outfit.